Citakan:Pidangan/26

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ibing.jpg
Kang Ibing (1946-2010)
Inohong Sunda
  • Ulah ngeluh keur ripuh, ulah ngaraja keur bagja, ripuh cobaan, bagja titipan
  • Coba hargai! Bahasa itu kan henteu meuli!.
  • Alloh mah ngan saukur nyumponan kanu ngadu'a sareng ihtiar.
  • Awéwé nu maké tiung leuwih katempo geulis batan awéwé nu maké kopéah.