Citakan:Pidangan/6

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Presiden Sukarno.jpg
Ir. Soekarno (1901-1970)
Présidén Indonésia kahiji, Inohong Indonésia
  • "Kuat lantaran ngahiji, ngahiji lantaran kuat."
  • "Gantélkeun cita-cita anjeun saluhur langit."
  • "Salaksa kolot kur bisa ngimpi, saurang pamuda bisa ngarobah dunya."
  • "Kembang mawar hanteu mpropagandakeun seungit melenghirna, ku sorangan seungit melenghirna téh sumebar sabudeureunna."
  • "Nagri urang beunghar, beunghar, beunghar kacida, Dulur-dulur. Berjiwa besarlah, berimagination. Kali ! Gawé! Kali ! Gawé! Urang téh hiji lemah cai nu pangéndahna di dunya".
  • "Jeung supaya nu teu murni kaduruk paéh!"