Diobong gak kobong, disiram gak teles

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Diobong gak kobong, disiram gak teles: Geus dikitu-dikieu ogé keukeuh teu neurak (teu ngaruh).


Paribasa Jawa
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z