Dorothy Alexander

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dorothy Alexander (1904-04-22 - 1986-11-17) nyaéta saurang pangigel balét Amérika, koréografer, guru, jeung diréktur pausahaan. Anjeunna ngadegkeun hiji panglawungan anu ayeuna dipikawanoh minangka Atlanta Ballet dina taun 1929.

Kutipan[édit]

  • Téhnik teu maké seni mah teu kaci jeung ogé matak royal. Ari Seni teu maké téhnik éta ngarana ngahina.
    • Hering, Doris (March 1987). "Obituaries: Dorothy Alexander, 1904-1986". Dance Magazine: 98-100.
    • Cutatan pihapé Natal Alexander ka murid igelna, 1939.

Tutumbu kaluar[édit]

Wikipedia-logo-v2-id.png
Di Wikipedia gé aya artikel ngeunaan: