Golék banyu apikul warih, golék geni adédamar

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Golék banyu apikul warih, golék geni adédamar: Néang cai modalna cai, néang seuneu modalna poék.


Paribasa Jawa
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z