Alihan ganda

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 10 Désémber 2019 16.56. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Ieu kaca ngabéréndélkeun kaca-kaca alihan ka kaca alihan lianna. Unggal baris ngandung tutumbu ka alihan kahiji jeung kadua, ogé tujul alihan kadua anu biasana tujul kaca anu "bener", anu sakuduna dituju ku alihan kahiji. Ëntri nu dicorét geus diropéa.

Kaca ieu kosong.