Alihan ganda

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 22 Agustus 2019 19.33. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Ieu kaca ngabéréndélkeun kaca-kaca alihan ka kaca alihan lianna. Unggal baris ngandung tutumbu ka alihan kahiji jeung kadua, ogé tujul alihan kadua anu biasana tujul kaca anu "bener", anu sakuduna dituju ku alihan kahiji. Ëntri nu dicorét geus diropéa.

Kaca ieu kosong.