Pamaké nu dipeungpeuk

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Téang pamaké nu dipeungpeuk
Cap titimangsa Udagan Kadaluwarsa Kuncén nu meungpeuk Paraméter peungpeukan Alesan
16 Juni 2012 21.28 Ḃureaucrats renaming my ằccounts (obrolan | kontribusi) tanpa wates Savh (obrolan | kontribusi)
  • nyieun akun ditumpurkeun
 
13 Agustus 2008 14.48 Kompiyuter (obrolan | kontribusi) tanpa wates Nick1915 (obrolan | kontribusi)
  • Otopeungpeuk ditumpurkeun
user renamed