Kategori nu dipikabutuh

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 7 Méi 2021 19.29. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #48.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Kaca kawalan citakan bulak-balik‏‎ (65 kontributor)
  2. Sistim citakan bandéra‏‎ (64 kontributor)
  3. Citakan data nagara‏‎ (63 kontributor)
  4. Kaca nu teu diindéks‏‎ (13 kontributor)
  5. Files with no machine-readable author‏‎ (9 kontributor)
  6. Files with no machine-readable description‏‎ (9 kontributor)
  7. Files with no machine-readable license‏‎ (9 kontributor)
  8. Files with no machine-readable source‏‎ (9 kontributor)
  9. Template documentation‏‎ (8 kontributor)
  10. Template namespace templates‏‎ (7 kontributor)
  11. Kaca nu teu kaindéks‏‎ (3 kontributor)
  12. Citakan Dasar‏‎ (2 kontributor)
  13. Citakan kalénder‏‎ (2 kontributor)
  14. Citakan maké fungsi parsér‏‎ (2 kontributor)
  15. Halaman dengan galat skrip‏‎ (2 kontributor)
  16. Halaman yang menggunakan pranala magis ISBN‏‎ (2 kontributor)
  17. Kaca ngagunakeun tutumbu magis ISBN‏‎ (2 kontributor)
  18. Wikiquote maintenance‏‎ (2 kontributor)
  19. Arsip‏‎ (1 kontributor)
  20. Bot‏‎ (1 kontributor)
  21. Citakan arsip‏‎ (1 kontributor)
  22. Citakan dasar‏‎ (1 kontributor)
  23. Citakan documentation‏‎ (1 kontributor)
  24. Citakan navigasi‏‎ (1 kontributor)
  25. Citakan nu migunakeun ParserFunction‏‎ (1 kontributor)
  26. Citakan taratas‏‎ (1 kontributor)
  27. Citakan tutumbu interwiki‏‎ (1 kontributor)
  28. Citakan tutumbu jero‏‎ (1 kontributor)
  29. Citakan témplat‏‎ (1 kontributor)
  30. Citakan umum‏‎ (1 kontributor)
  31. Dalang‏‎ (1 kontributor)
  32. Daptar‏‎ (1 kontributor)
  33. Halaman-halaman dengan pengabaian tampilan judul‏‎ (1 kontributor)
  34. Inohong bisnis‏‎ (1 kontributor)
  35. Interwiki link templates‏‎ (1 kontributor)
  36. Kaca nu maké tag HTML katutup-sorangan teu sah‏‎ (1 kontributor)
  37. Kategori nu nyarumput‏‎ (1 kontributor)
  38. Layout templates‏‎ (1 kontributor)
  39. Lokalisasi Citakan‏‎ (1 kontributor)
  40. Pamaké‏‎ (1 kontributor)
  41. Pamingpin nagara‏‎ (1 kontributor)
  42. Panglawungan‏‎ (1 kontributor)
  43. Policies needing expansion‏‎ (1 kontributor)
  44. Subtemplates‏‎ (1 kontributor)
  45. Taratas‏‎ (1 kontributor)
  46. Template templates‏‎ (1 kontributor)
  47. Templates:(all)‏‎ (1 kontributor)
  48. Wikimedia Foundation staff‏‎ (1 kontributor)

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).