Paling loba ditumbukeun ka kategori

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Paribasa Indonésia‏‎ (841 kontributor)
  2. Paribasa Sunda‏‎ (774 kontributor)
  3. Cutatan poé ieu‏‎ (318 kontributor)
  4. Paribasa Jawa‏‎ (106 kontributor)
  5. Citakan tepas‏‎ (39 kontributor)
  6. Pilem deungeun‏‎ (30 kontributor)
  7. Pilem deungeun pamundutan‏‎ (29 kontributor)
  8. Wikiquote‏‎ (21 kontributor)
  9. Paribasa‏‎ (19 kontributor)
  10. Kaca nu teu diindéks‏‎ (13 kontributor)
  11. Inohong Sunda‏‎ (9 kontributor)
  12. Files with no machine-readable license‏‎ (9 kontributor)
  13. Files with no machine-readable description‏‎ (9 kontributor)
  14. Files with no machine-readable author‏‎ (9 kontributor)
  15. Files with no machine-readable source‏‎ (9 kontributor)
  16. Paribasa Afganistan‏‎ (7 kontributor)
  17. Inohong Indonésia‏‎ (5 kontributor)
  18. Citakan rujukan‏‎ (5 kontributor)
  19. Utami‏‎ (5 kontributor)
  20. Inohong‏‎ (3 kontributor)
  21. Acara tipi‏‎ (3 kontributor)
  22. Template namespace templates‏‎ (3 kontributor)
  23. Kaca nu teu kaindéks‏‎ (3 kontributor)
  24. Artis‏‎ (3 kontributor)
  25. Hiburan‏‎ (3 kontributor)
  26. Template documentation‏‎ (3 kontributor)
  27. Citakan pidangan‏‎ (3 kontributor)
  28. Inohong Islam‏‎ (3 kontributor)
  29. Halaman yang menggunakan pranala magis ISBN‏‎ (2 kontributor)
  30. Citakan nu migunakeun ParserFunction‏‎ (2 kontributor)
  31. Paribasa Afrika‏‎ (2 kontributor)
  32. Wikiquote maintenance‏‎ (2 kontributor)
  33. Inohong dumasar nagara‏‎ (2 kontributor)
  34. Téhnologi‏‎ (2 kontributor)
  35. Kaca anu ngandung tutumbu buntu‏‎ (2 kontributor)
  36. Citakan maké fungsi parsér‏‎ (2 kontributor)
  37. Panyanyi‏‎ (2 kontributor)
  38. Citakan Dasar‏‎ (2 kontributor)
  39. Pilem‏‎ (2 kontributor)
  40. Citakan‏‎ (2 kontributor)
  41. Kaca ngagunakeun tutumbu magis ISBN‏‎ (2 kontributor)
  42. Tepas‏‎ (2 kontributor)
  43. Citakan kalénder‏‎ (2 kontributor)
  44. Kategori‏‎ (2 kontributor)
  45. Citakan umum‏‎ (1 kontributor)
  46. Seni‏‎ (1 kontributor)
  47. Paribasa Bali‏‎ (1 kontributor)
  48. Citakan arsip‏‎ (1 kontributor)
  49. Paribasa Lampung‏‎ (1 kontributor)
  50. Paribasa Acéh‏‎ (1 kontributor)

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).