Sumbangan tulisan ti Lixer

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paluruh kontribusiAmparkeunTilepkeun
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

  • 07.087 Agustus 2012 07.08 béda juj +668 A Pamaké:LixerNyieun kaca anyar {{Babel|sv|en-2|no-2|da-2|nn-1|fi-1|{{CONTENTLANGUAGE}}-0}} '''Lixer''', Swedish user from the Swedish Wikipedia. I will probably not be active here. Please leave a message o... ayeuna