Kasalahan widi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Anjeun teu ngabogaan hak keur hapus sindangan ieu kaca, kusabab alesan katut:

Tarékah nu dipundut kur bisa laksana ajang pamaké ti gorombolan: Pamaké.