Kaca anu nutumbu ka "Seperti ayam, kais pagi makan pagi, kais petang makan petang"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Anu nutumbu ka dieu      
Saringan sumputkeun transklusi | sumputkeun tutumbu | sumputkeun pangalihan

Kaca di handap ieu numbu ka Seperti ayam, kais pagi makan pagi, kais petang makan petang:

Menampilkan 2 butir

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).