Info akun global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lihat informasi akun
Émbaran akun global
  • Nama pengguna: ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
  • Kadaptar: 16 Maret 2015 17.44 (5 taun kaliwat)
  • Jumlah sakabéh éditan: 8
  • Jumlah akun terkait: 1
Béréndélan akun lokal
Wiki lokalKawengku diCaraDipeungpeukJumlah éditanKelompok
zh.wikipedia.org16 Maret 2015 17.44wiki asal(?)Diblokir selamanya.
Alesan: 破壞性用戶名︰{{usernameblocked}}: 破坏
  • editing (keseluruhan situs)
  • nyieun akun ditumpurkeun
  • teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan
8