Info akun global

Luncat ka: pituduh, sungsi
Lihat informasi akun

 

Émbaran akun global
  • Nama pengguna: Uchup19
  • Kadaptar: 6 Januari 2011 03.13 (6 taun kaliwat)
  • Jumlah sakabéh éditan: 10.695
  • Jumlah akun terkait: 549
Béréndélan akun lokal
Wiki lokalKawengku diCaraDipeungpeukJumlah éditanKelompok
ab.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.43dijieun nalika login(?)0
ace.wikipedia.org26 Nopémber 2014 07.36dijieun nalika login(?)0
af.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.53dijieun nalika login(?)1
af.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.45dijieun nalika login(?)0
af.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
ak.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.40dijieun nalika login(?)0
als.wikipedia.org4 Pébruari 2015 02.08dijieun nalika login(?)0
am.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
am.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
ang.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.46dijieun nalika login(?)0
ang.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
an.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.52dijieun nalika login(?)0
an.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
arc.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
ar.wikipedia.org26 Nopémber 2014 07.27dijieun nalika login(?)2
ar.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.44dijieun nalika login(?)0
ar.wikiquote.org4 Pébruari 2015 02.25dijieun nalika login(?)0
ar.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.07dijieun nalika login(?)0
arz.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)3
ast.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
ast.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.36dijieun nalika login(?)0
as.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
av.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
ay.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
ay.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.01dijieun nalika login(?)0
az.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.54dijieun nalika login(?)0
az.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.42dijieun nalika login(?)0
az.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.05dijieun nalika login(?)0
bar.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
bat-smg.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)Diblokir selamanya. (teu bisa nyieun akun) Alasan: Gondinėmā/Pėktžuodiavėmā4
ba.wikipedia.org22 Désémber 2014 05.08dijieun nalika login(?)0
bcl.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.48dijieun nalika login(?)0
be-tarask.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.53dijieun nalika login(?)0
beta.wikiversity.org15 Pébruari 2015 13.29dijieun nalika login(?)0
be.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.54dijieun nalika login(?)0
be.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.45dijieun nalika login(?)0
be.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.28dijieun nalika login(?)0
bg.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.55dijieun nalika login(?)2
bg.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.45dijieun nalika login(?)0
bg.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.41dijieun nalika login(?)0
bg.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.05dijieun nalika login(?)0
bh.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.48dijieun nalika login(?)0
bi.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.41dijieun nalika login(?)0
bjn.wikipedia.org26 Nopémber 2014 07.36dijieun nalika login(?)0
bm.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.41dijieun nalika login(?)0
bn.wikipedia.org11 Nopémber 2014 05.00dijieun nalika login(?)0
bn.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
bo.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.48dijieun nalika login(?)0
bpy.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
br.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.53dijieun nalika login(?)0
br.wikimedia.org24 Pébruari 2015 02.53dijieun nalika login(?)0
br.wikiquote.org12 Désémber 2014 11.00dijieun nalika login(?)0
br.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.02dijieun nalika login(?)0
bs.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.53dijieun nalika login(?)0
bs.wikiquote.org12 Désémber 2014 10.56dijieun nalika login(?)0
bs.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
bug.wikipedia.org26 Nopémber 2014 07.36dijieun nalika login(?)0
bxr.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
ca.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.56dijieun nalika login(?)1
ca.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.44dijieun nalika login(?)0
ca.wikiquote.org12 Désémber 2014 10.56dijieun nalika login(?)0
ca.wiktionary.org9 Pébruari 2015 16.45dijieun nalika login(?)0
cbk-zam.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
cdo.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.45dijieun nalika login(?)2
ceb.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.56dijieun nalika login(?)0
ce.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.54dijieun nalika login(?)0
chr.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.41dijieun nalika login(?)0
chr.wiktionary.org9 Pébruari 2015 16.45dijieun nalika login(?)0
ch.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.37dijieun nalika login(?)0
chy.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.41dijieun nalika login(?)0
ckb.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
commons.wikimedia.org1 Pébruari 2011 09.36dijieun nalika login(?)346
co.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.48dijieun nalika login(?)0
co.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
crh.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
cr.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.37dijieun nalika login(?)0
csb.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
csb.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
cs.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.56dijieun nalika login(?)0
cs.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.44dijieun nalika login(?)0
cs.wikiquote.org4 Pébruari 2015 02.25dijieun nalika login(?)0
cs.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.27dijieun nalika login(?)0
cu.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.41dijieun nalika login(?)0
cv.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.52dijieun nalika login(?)0
cy.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.54dijieun nalika login(?)0
cy.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.43dijieun nalika login(?)0
cy.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.07dijieun nalika login(?)0
da.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.55dijieun nalika login(?)0
da.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.43dijieun nalika login(?)0
da.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.07dijieun nalika login(?)0
de.wikipedia.org22 Désémber 2014 12.20dijieun nalika login(?)1
de.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.44dijieun nalika login(?)0
de.wikiquote.org12 Désémber 2014 10.57dijieun nalika login(?)0
de.wikivoyage.org14 Pébruari 2015 22.56dijieun nalika login(?)0
de.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.06dijieun nalika login(?)0
diq.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.48dijieun nalika login(?)0
dsb.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.46dijieun nalika login(?)0
dv.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
dv.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.28dijieun nalika login(?)0
dz.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.37dijieun nalika login(?)0
ee.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.40dijieun nalika login(?)0
el.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.54dijieun nalika login(?)0
el.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.44dijieun nalika login(?)0
el.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.42dijieun nalika login(?)0
el.wiktionary.org9 Pébruari 2015 16.46dijieun nalika login(?)0
eml.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
en.wikipedia.org14 Januari 2011 15.32dijieun nalika login(?)25
en.wikibooks.org21 Pébruari 2014 12.38dijieun nalika login(?)0
en.wikinews.org21 Pébruari 2014 12.38dijieun nalika login(?)0
en.wikiquote.org21 Pébruari 2014 12.37dijieun nalika login(?)0
en.wikisource.org21 Maret 2011 06.24dijieun nalika login(?)0
en.wikiversity.org21 Pébruari 2014 12.38dijieun nalika login(?)0
en.wikivoyage.org21 Pébruari 2014 12.37dijieun nalika login(?)0
en.wiktionary.org21 Pébruari 2014 12.38dijieun nalika login(?)0
eo.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.55dijieun nalika login(?)0
eo.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.45dijieun nalika login(?)0
eo.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.42dijieun nalika login(?)0
eo.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.07dijieun nalika login(?)0
es.wikipedia.org22 Désémber 2014 09.18dijieun nalika login(?)3
es.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.44dijieun nalika login(?)0
es.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.41dijieun nalika login(?)0
es.wikivoyage.org14 Pébruari 2015 23.04dijieun nalika login(?)0
es.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.06dijieun nalika login(?)0
et.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.55dijieun nalika login(?)1
et.wikiquote.org12 Désémber 2014 11.01dijieun nalika login(?)0
et.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.05dijieun nalika login(?)0
eu.wikipedia.org22 Désémber 2014 05.58dijieun nalika login(?)1
eu.wikiquote.org12 Désémber 2014 11.04dijieun nalika login(?)0
eu.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.28dijieun nalika login(?)0
ext.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.46dijieun nalika login(?)0
fa.wikipedia.org22 Désémber 2014 03.49dijieun nalika login(?)3
fa.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.45dijieun nalika login(?)0
fa.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.42dijieun nalika login(?)0
fa.wikivoyage.org14 Pébruari 2015 23.04dijieun nalika login(?)0
fa.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.07dijieun nalika login(?)0
ff.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.37dijieun nalika login(?)0
fiu-vro.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.48dijieun nalika login(?)0
fi.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.56dijieun nalika login(?)5
fi.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.45dijieun nalika login(?)0
fi.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.42dijieun nalika login(?)0
fi.wiktionary.org9 Pébruari 2015 16.46dijieun nalika login(?)0
fj.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.40dijieun nalika login(?)0
fj.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.28dijieun nalika login(?)0
fo.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
fo.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
frp.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.46dijieun nalika login(?)0
frr.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.48dijieun nalika login(?)0
fr.wikipedia.org16 Nopémber 2014 09.22dijieun nalika login(?)2
fr.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.44dijieun nalika login(?)0
fr.wikiquote.org4 Pébruari 2015 02.13dijieun nalika login(?)0
fr.wikivoyage.org14 Pébruari 2015 22.55dijieun nalika login(?)0
fr.wiktionary.org9 Pébruari 2015 16.46dijieun nalika login(?)0
fur.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
fy.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.52dijieun nalika login(?)1
fy.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
gag.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
gan.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.48dijieun nalika login(?)0
ga.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.53dijieun nalika login(?)0
ga.wiktionary.org7 Pébruari 2015 07.48dijieun nalika login(?)0
gd.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
gd.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
glk.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.48dijieun nalika login(?)0
gl.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.54dijieun nalika login(?)0
gl.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.43dijieun nalika login(?)0
gl.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.07dijieun nalika login(?)0
gn.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
gn.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
got.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.41dijieun nalika login(?)0
gu.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
gu.wikiquote.org15 Pébruari 2015 06.19dijieun nalika login(?)0
gu.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
gv.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
gv.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
hak.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
ha.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
ha.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.01dijieun nalika login(?)0
haw.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
he.wikipedia.org16 Januari 2015 00.02dijieun nalika login(?)0
he.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.45dijieun nalika login(?)0
he.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.42dijieun nalika login(?)0
hif.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.48dijieun nalika login(?)0
hi.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.54dijieun nalika login(?)1
hi.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.45dijieun nalika login(?)0
hi.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
hr.wikipedia.org26 Nopémber 2014 07.30dijieun nalika login(?)0
hr.wikiquote.org12 Désémber 2014 11.04dijieun nalika login(?)0
hr.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.07dijieun nalika login(?)0
hsb.wikipedia.org23 Désémber 2014 07.50dijieun nalika login(?)0
hsb.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
ht.wikipedia.org26 Nopémber 2014 07.30dijieun nalika login(?)0
hu.wikipedia.org4 Pébruari 2011 06.49dijieun nalika login(?)0
hu.wikiquote.org12 Désémber 2014 11.00dijieun nalika login(?)0
hu.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.41dijieun nalika login(?)0
hy.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.55dijieun nalika login(?)0
hy.wikiquote.org12 Désémber 2014 11.01dijieun nalika login(?)0
hy.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.07dijieun nalika login(?)0
ia.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
ia.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
id.wikipedia.org6 Januari 2011 03.13akun anyar(?)104
id.wikibooks.org31 Oktober 2014 14.31dijieun nalika login(?)0
id.wikiquote.org31 Oktober 2014 14.51dijieun nalika login(?)2
id.wikisource.org13 Januari 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
id.wiktionary.org13 Januari 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
ie.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.46dijieun nalika login(?)0
ie.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.05dijieun nalika login(?)0
ig.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
ik.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.37dijieun nalika login(?)0
ilo.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.48dijieun nalika login(?)0
incubator.wikimedia.org21 Pébruari 2014 12.38dijieun nalika login(?)53
io.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
io.wiktionary.org9 Pébruari 2015 16.46dijieun nalika login(?)0
is.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.53dijieun nalika login(?)1
is.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.43dijieun nalika login(?)0
is.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.07dijieun nalika login(?)0
it.wikipedia.org16 Nopémber 2014 09.24dijieun nalika login(?)0
it.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.44dijieun nalika login(?)0
it.wikiquote.org4 Pébruari 2015 02.25dijieun nalika login(?)0
it.wikivoyage.org14 Pébruari 2015 22.56dijieun nalika login(?)0
it.wiktionary.org9 Pébruari 2015 16.46dijieun nalika login(?)0
iu.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.41dijieun nalika login(?)0
iu.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
ja.wikipedia.org26 Nopémber 2014 07.32dijieun nalika login(?)5
ja.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.45dijieun nalika login(?)0
ja.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.42dijieun nalika login(?)0
ja.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.04dijieun nalika login(?)0
jbo.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
jbo.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
jv.wikipedia.org26 Nopémber 2014 07.30dijieun nalika login(?)1
jv.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.00dijieun nalika login(?)0
kaa.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
kab.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.46dijieun nalika login(?)0
ka.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.54dijieun nalika login(?)0
ka.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.43dijieun nalika login(?)0
ka.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
kbd.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
kg.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.43dijieun nalika login(?)0
ki.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.41dijieun nalika login(?)0
kk.wikipedia.org22 Désémber 2014 12.20dijieun nalika login(?)0
kk.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
kl.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
kl.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
km.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
km.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
kn.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
kn.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.45dijieun nalika login(?)0
kn.wiktionary.org9 Pébruari 2015 16.45dijieun nalika login(?)0
koi.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
ko.wikipedia.org26 Nopémber 2014 07.33dijieun nalika login(?)100
ko.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.45dijieun nalika login(?)0
ko.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.43dijieun nalika login(?)0
ko.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.29dijieun nalika login(?)0
krc.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.45dijieun nalika login(?)0
ksh.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.46dijieun nalika login(?)0
ks.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.40dijieun nalika login(?)0
ks.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.01dijieun nalika login(?)0
ku.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
ku.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.43dijieun nalika login(?)0
ku.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.29dijieun nalika login(?)0
kv.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
kw.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
kw.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
ky.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
ky.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.44dijieun nalika login(?)0
ky.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
lad.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
la.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.54dijieun nalika login(?)0
la.wikiquote.org12 Désémber 2014 11.02dijieun nalika login(?)0
la.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.35dijieun nalika login(?)0
lbe.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
lb.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.53dijieun nalika login(?)0
lb.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.06dijieun nalika login(?)0
lez.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.45dijieun nalika login(?)0
lg.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.40dijieun nalika login(?)0
lij.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
li.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.49dijieun nalika login(?)0
li.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.42dijieun nalika login(?)0
li.wiktionary.org9 Pébruari 2015 16.45dijieun nalika login(?)0
lmo.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.52dijieun nalika login(?)0
ln.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.45dijieun nalika login(?)0
ln.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
login.wikimedia.org10 Désémber 2013 23.56dijieun nalika login(?)0
lo.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
lo.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.07dijieun nalika login(?)0
lrc.wikipedia.org23 Juni 2015 04.25dijieun nalika login(?)0
ltg.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.43dijieun nalika login(?)0
lt.wikipedia.org26 Nopémber 2014 07.33dijieun nalika login(?)1
lt.wikiquote.org12 Désémber 2014 11.02dijieun nalika login(?)0
lt.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.04dijieun nalika login(?)0
lv.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.53dijieun nalika login(?)0
lv.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
mai.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.41dijieun nalika login(?)0
map-bms.wikipedia.org26 Nopémber 2014 07.36dijieun nalika login(?)0
mdf.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
www.mediawiki.org21 Pébruari 2014 12.38dijieun nalika login(?)0
meta.wikimedia.org13 Januari 2011 23.26dijieun nalika login(?)160
mg.wikipedia.org23 Nopémber 2014 01.43dijieun nalika login(?)4
mg.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.41dijieun nalika login(?)0
mhr.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.48dijieun nalika login(?)0
min.wikipedia.org26 Nopémber 2014 07.30dijieun nalika login(?)0
mi.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.48dijieun nalika login(?)0
mi.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
mk.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.54dijieun nalika login(?)0
mk.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
ml.wikipedia.org23 Désémber 2014 07.50dijieun nalika login(?)0
ml.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.43dijieun nalika login(?)0
ml.wiktionary.org9 Pébruari 2015 16.45dijieun nalika login(?)0
mn.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
mn.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
mrj.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.48dijieun nalika login(?)0
mr.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.53dijieun nalika login(?)1
mr.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.45dijieun nalika login(?)0
mr.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
ms.wikipedia.org15 Januari 2011 15.01dijieun nalika login(?)1
ms.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.36dijieun nalika login(?)0
mt.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
mt.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
mwl.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.46dijieun nalika login(?)0
myv.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
my.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.53dijieun nalika login(?)0
my.wiktionary.org9 Pébruari 2015 16.45dijieun nalika login(?)0
mzn.wikipedia.org12 Nopémber 2014 08.00dijieun nalika login(?)0
nah.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
nah.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
nap.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
na.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
na.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
nds-nl.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.48dijieun nalika login(?)0
nds.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
nds.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
ne.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)1
ne.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
new.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.54dijieun nalika login(?)0
nl.wikipedia.org5 Pébruari 2011 08.30dijieun nalika login(?)1
nl.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.42dijieun nalika login(?)0
nl.wikivoyage.org14 Pébruari 2015 23.05dijieun nalika login(?)0
nl.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.41dijieun nalika login(?)0
nn.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.54dijieun nalika login(?)0
nn.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.42dijieun nalika login(?)0
nn.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
nov.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
no.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.56dijieun nalika login(?)0
no.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.45dijieun nalika login(?)0
no.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.42dijieun nalika login(?)0
no.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.04dijieun nalika login(?)0
nrm.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
nso.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
nv.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.46dijieun nalika login(?)0
ny.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.37dijieun nalika login(?)0
oc.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.54dijieun nalika login(?)1
oc.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.07dijieun nalika login(?)0
om.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.41dijieun nalika login(?)0
om.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
or.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.49dijieun nalika login(?)0
or.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.07dijieun nalika login(?)0
os.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
outreach.wikimedia.org22 Désémber 2014 11.24dijieun nalika login(?)0
pag.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.48dijieun nalika login(?)0
pam.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.49dijieun nalika login(?)0
pap.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
pa.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
pa.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
pcd.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
pdc.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
pfl.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.45dijieun nalika login(?)0
pih.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.41dijieun nalika login(?)0
pi.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
pl.wikipedia.org3 Désémber 2014 01.14dijieun nalika login(?)0
pl.wikinews.org18 Pébruari 2015 06.34dijieun nalika login(?)0
pl.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.41dijieun nalika login(?)0
pl.wikivoyage.org14 Pébruari 2015 23.05dijieun nalika login(?)0
pl.wiktionary.org9 Pébruari 2015 16.46dijieun nalika login(?)0
pms.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.54dijieun nalika login(?)0
pnb.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.53dijieun nalika login(?)0
pnt.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.41dijieun nalika login(?)0
ps.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.48dijieun nalika login(?)0
ps.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.07dijieun nalika login(?)0
pt.wikipedia.org22 Désémber 2014 05.59dijieun nalika login(?)7
pt.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.44dijieun nalika login(?)0
pt.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.41dijieun nalika login(?)0
pt.wikivoyage.org14 Pébruari 2015 23.05dijieun nalika login(?)0
pt.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.06dijieun nalika login(?)0
qu.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
qu.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
rm.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
rmy.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.41dijieun nalika login(?)0
rn.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.41dijieun nalika login(?)0
roa-rup.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
roa-rup.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
roa-tara.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.49dijieun nalika login(?)0
ro.wikipedia.org22 Désémber 2014 03.58dijieun nalika login(?)0
ro.wikinews.org20 Pébruari 2015 00.26dijieun nalika login(?)0
ro.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.43dijieun nalika login(?)0
ro.wiktionary.org9 Pébruari 2015 16.45dijieun nalika login(?)0
rue.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.48dijieun nalika login(?)0
ru.wikipedia.org26 Nopémber 2014 07.31dijieun nalika login(?)1
ru.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.44dijieun nalika login(?)0
ru.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.41dijieun nalika login(?)0
ru.wikivoyage.org14 Pébruari 2015 23.05dijieun nalika login(?)0
ru.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.01dijieun nalika login(?)0
rw.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
rw.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
sah.wikipedia.org22 Désémber 2014 03.47dijieun nalika login(?)0
sa.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
sa.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.42dijieun nalika login(?)0
sa.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
scn.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
scn.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
sco.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.52dijieun nalika login(?)0
sc.wikipedia.org7 Januari 2015 23.13dijieun nalika login(?)0
sd.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.43dijieun nalika login(?)0
sd.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
se.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.49dijieun nalika login(?)0
sg.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.37dijieun nalika login(?)0
sg.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
sh.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.56dijieun nalika login(?)0
sh.wiktionary.org9 Pébruari 2015 16.46dijieun nalika login(?)0
simple.wikipedia.org26 Nopémber 2014 07.30dijieun nalika login(?)0
simple.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.07dijieun nalika login(?)0
si.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
si.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
sk.wikipedia.org26 Nopémber 2014 07.30dijieun nalika login(?)0
sk.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.41dijieun nalika login(?)0
sk.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
sl.wikipedia.org26 Nopémber 2014 07.30dijieun nalika login(?)0
sl.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.42dijieun nalika login(?)0
sl.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
sm.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.41dijieun nalika login(?)0
sm.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
sn.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.46dijieun nalika login(?)0
wikisource.org21 Maret 2011 06.23dijieun nalika login(?)0
so.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
so.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
species.wikimedia.org21 Pébruari 2014 12.38dijieun nalika login(?)0
sq.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.53dijieun nalika login(?)0
sq.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.45dijieun nalika login(?)0
sq.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.45dijieun nalika login(?)0
sq.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
srn.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
sr.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.56dijieun nalika login(?)0
sr.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.44dijieun nalika login(?)0
sr.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.43dijieun nalika login(?)0
sr.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.07dijieun nalika login(?)0
ss.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.41dijieun nalika login(?)0
ss.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
stq.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
st.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.37dijieun nalika login(?)0
st.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
su.wikipedia.org13 Januari 2011 23.32dijieun nalika login(?)7.088sysop
su.wikiquote.org27 Nopémber 2014 01.30dijieun nalika login(?)1.722
su.wiktionary.org16 Nopémber 2014 12.37dijieun nalika login(?)483
sv.wikipedia.org26 Nopémber 2014 07.30dijieun nalika login(?)1
sv.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.44dijieun nalika login(?)0
sv.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.42dijieun nalika login(?)0
sv.wiktionary.org9 Pébruari 2015 16.46dijieun nalika login(?)0
sw.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
sw.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
szl.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
ta.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.54dijieun nalika login(?)0
ta.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.44dijieun nalika login(?)0
ta.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.43dijieun nalika login(?)0
ta.wiktionary.org9 Pébruari 2015 16.46dijieun nalika login(?)0
test2.wikipedia.org15 Pébruari 2015 10.57dijieun nalika login(?)0
test.wikipedia.org15 Pébruari 2015 10.57dijieun nalika login(?)0
tet.wikipedia.org26 Nopémber 2014 07.30dijieun nalika login(?)0
te.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.53dijieun nalika login(?)0
te.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.43dijieun nalika login(?)0
te.wiktionary.org9 Pébruari 2015 16.45dijieun nalika login(?)0
tg.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.52dijieun nalika login(?)0
tg.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
th.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.54dijieun nalika login(?)0
th.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.43dijieun nalika login(?)0
th.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.07dijieun nalika login(?)0
ti.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.40dijieun nalika login(?)0
ti.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
tk.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.48dijieun nalika login(?)0
tk.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
tl.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.54dijieun nalika login(?)2
tl.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
tn.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.41dijieun nalika login(?)0
tn.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.06dijieun nalika login(?)0
to.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
tpi.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
tpi.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
tr.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.56dijieun nalika login(?)4
tr.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.45dijieun nalika login(?)0
tr.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.41dijieun nalika login(?)0
tr.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.05dijieun nalika login(?)0
ts.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.40dijieun nalika login(?)0
ts.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.01dijieun nalika login(?)0
tt.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.54dijieun nalika login(?)0
tt.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
tum.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.37dijieun nalika login(?)0
tw.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.41dijieun nalika login(?)0
tyv.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.43dijieun nalika login(?)0
ty.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
udm.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
ug.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
ug.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
uk.wikipedia.org26 Nopémber 2014 07.30dijieun nalika login(?)1
uk.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.45dijieun nalika login(?)0
uk.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.42dijieun nalika login(?)0
uk.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.07dijieun nalika login(?)0
ur.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.54dijieun nalika login(?)4
ur.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.43dijieun nalika login(?)0
ur.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
uz.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.55dijieun nalika login(?)0
uz.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.45dijieun nalika login(?)0
uz.wiktionary.org9 Pébruari 2015 16.45dijieun nalika login(?)0
vec.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
vec.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
vep.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
ve.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.37dijieun nalika login(?)0
vi.wikipedia.org16 Januari 2015 00.02dijieun nalika login(?)0
vi.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.45dijieun nalika login(?)0
vi.wikivoyage.org17 Pébruari 2015 07.56dijieun nalika login(?)0
vi.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.02dijieun nalika login(?)0
vls.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.48dijieun nalika login(?)0
vo.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.55dijieun nalika login(?)0
vo.wiktionary.org23 Nopémber 2014 01.06dijieun nalika login(?)0
war.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.56dijieun nalika login(?)0
wa.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
wa.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
www.wikidata.org21 Pébruari 2014 12.37dijieun nalika login(?)539
wikimania2014.wikimedia.org15 Pébruari 2015 10.58dijieun nalika login(?)0
wikimania2015.wikimedia.org26 Nopémber 2014 01.53dijieun nalika login(?)0
wikimania2016.wikimedia.org23 Maret 2016 07.57dijieun nalika login(?)0
wikimania2017.wikimedia.org18 Maret 2017 09.48dijieun nalika login(?)0
wo.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
wo.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.45dijieun nalika login(?)0
wo.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.03dijieun nalika login(?)0
wuu.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
xal.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.44dijieun nalika login(?)0
xh.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.41dijieun nalika login(?)0
xmf.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
yi.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
yi.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0
yo.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.52dijieun nalika login(?)0
za.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.41dijieun nalika login(?)0
zea.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
zh-classical.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.47dijieun nalika login(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.51dijieun nalika login(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.07dijieun nalika login(?)0
zh-yue.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.53dijieun nalika login(?)1
zh.wikipedia.org16 Januari 2015 00.02dijieun nalika login(?)2
zh.wikinews.org24 Pébruari 2015 01.44dijieun nalika login(?)0
zh.wikiquote.org12 Pébruari 2015 09.42dijieun nalika login(?)0
zh.wiktionary.org9 Pébruari 2015 16.46dijieun nalika login(?)0
zu.wikipedia.org7 Pébruari 2015 07.43dijieun nalika login(?)0
zu.wiktionary.org7 Pébruari 2015 08.02dijieun nalika login(?)0