Info akun global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lihat informasi akun
Émbaran akun global
  • Nama pengguna: Waldyrious
  • Kadaptar: 26 Maret 2008 17.20 (11 taun kaliwat)
  • Jumlah sakabéh éditan: 108.321
  • Jumlah akun terkait: 734
  • Kelompok global: Global IP block exemptions
Béréndélan akun lokal
Wiki lokalKawengku diCaraDipeungpeukJumlah éditanKelompok
ab.wikipedia.org11 Oktober 2008 18.46dijieun nalika login(?)2
ace.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.06dijieun nalika login(?)0
af.wikipedia.org7 Juli 2008 01.55dijieun nalika login(?)4
af.wikibooks.org11 Oktober 2008 18.49dijieun nalika login(?)1
af.wikiquote.org11 Oktober 2008 18.49dijieun nalika login(?)1
af.wiktionary.org11 Oktober 2008 18.49dijieun nalika login(?)7
ak.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.21dijieun nalika login(?)0
ak.wiktionary.org10 Maret 2009 18.04dijieun nalika login(?)0
als.wikipedia.org10 Oktober 2008 17.15dijieun nalika login(?)7
am.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.21dijieun nalika login(?)0
am.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.21dijieun nalika login(?)0
am.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.21dijieun nalika login(?)0
ang.wikipedia.org26 Séptémber 2010 20.00dijieun nalika login(?)1
ang.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.21dijieun nalika login(?)0
ang.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.21dijieun nalika login(?)0
an.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.21dijieun nalika login(?)2
an.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.21dijieun nalika login(?)0
arc.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.21dijieun nalika login(?)0
ar.wikipedia.org1 Juni 2008 16.15dijieun nalika login(?)11autoreview
ar.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.21dijieun nalika login(?)0
ar.wikinews.org4 Désémber 2011 23.21dijieun nalika login(?)0
ar.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.21dijieun nalika login(?)0
ar.wikisource.org4 Désémber 2011 23.21dijieun nalika login(?)0
ar.wikiversity.org4 Désémber 2011 23.21dijieun nalika login(?)0
ar.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.21dijieun nalika login(?)0
arz.wikipedia.org6 Méi 2009 15.29dijieun nalika login(?)2
ast.wikipedia.org20 Januari 2010 10.18dijieun nalika login(?)2
ast.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.21dijieun nalika login(?)0
as.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.21dijieun nalika login(?)0
av.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.21dijieun nalika login(?)0
ay.wikipedia.org24 Juni 2009 12.52dijieun nalika login(?)1
ay.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.21dijieun nalika login(?)0
azb.wikipedia.org30 Séptémber 2016 13.43dijieun nalika login(?)0
az.wikipedia.org14 Juli 2010 09.28dijieun nalika login(?)1
az.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
az.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
az.wikisource.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
az.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
bar.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
bat-smg.wikipedia.org8 Oktober 2010 13.48dijieun nalika login(?)2
ba.wikipedia.org24 Juni 2009 12.53dijieun nalika login(?)2
bcl.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
be-tarask.wikipedia.org7 Nopémber 2010 16.28dijieun nalika login(?)2
beta.wikiversity.org4 Désémber 2011 23.43dijieun nalika login(?)0
be.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)3
be.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
be.wikimedia.org8 Juni 2019 10.12dijieun nalika login(?)0
be.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
be.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
bg.wikipedia.org17 Juli 2008 21.50dijieun nalika login(?)7
bg.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
bg.wikinews.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
bg.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
bg.wikisource.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
bg.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
bh.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
bi.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
bjn.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
bm.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
bn.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
bn.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
bn.wikisource.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
bn.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
bo.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
bpy.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
br.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
br.wikimedia.org13 Januari 2012 15.47dijieun nalika login(?)1
br.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
br.wikisource.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
br.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
bs.wikipedia.org21 Juni 2008 16.54dijieun nalika login(?)2
bs.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
bs.wikinews.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
bs.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
bs.wikisource.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
bs.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
bug.wikipedia.org21 Oktober 2009 09.26dijieun nalika login(?)1
bxr.wikipedia.org24 Juni 2009 12.51dijieun nalika login(?)1
ca.wikipedia.org21 Juni 2008 16.34dijieun nalika login(?)24
ca.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
ca.wikinews.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
ca.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
ca.wikisource.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
ca.wiktionary.org17 Januari 2009 23.07dijieun nalika login(?)1
cbk-zam.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
cdo.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
ceb.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)2
ce.wikipedia.org24 Juni 2009 12.50dijieun nalika login(?)1
chr.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
chr.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
ch.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
chy.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
ckb.wikipedia.org5 Maret 2011 17.18dijieun nalika login(?)2
commons.wikimedia.org26 Maret 2008 17.20konfirmasi maké sandi(?)44.836autopatrolled
co.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
co.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.22dijieun nalika login(?)0
crh.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
cr.wikipedia.org21 Désémber 2008 18.24dijieun nalika login(?)1
csb.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
csb.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
cs.wikipedia.org2 Juli 2008 14.50dijieun nalika login(?)8
cs.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
cs.wikinews.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
cs.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
cs.wikisource.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
cs.wikiversity.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
cs.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
cu.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
cv.wikipedia.org21 Juli 2008 05.31dijieun nalika login(?)1
cv.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
cy.wikipedia.org21 Juni 2008 16.54dijieun nalika login(?)2
cy.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
cy.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
cy.wikisource.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
cy.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
da.wikipedia.org21 Désémber 2008 18.26dijieun nalika login(?)5
da.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
da.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
da.wikisource.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
da.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
de.wikipedia.org1 April 2008 20.43dijieun nalika login(?)109autoreview, editor
de.wikibooks.org24 Oktober 2010 10.54dijieun nalika login(?)1
de.wikinews.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
de.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
de.wikisource.org7 Nopémber 2008 19.24dijieun nalika login(?)6
de.wikiversity.org21 Pébruari 2010 17.53dijieun nalika login(?)1
de.wikivoyage.org14 Nopémber 2012 15.11dijieun nalika login(?)0
de.wiktionary.org11 Januari 2009 13.22dijieun nalika login(?)2
din.wikipedia.org9 Pébruari 2018 22.32dijieun nalika login(?)0
diq.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
dk.wikimedia.org29 Agustus 2018 09.10dijieun nalika login(?)0
dsb.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
dty.wikipedia.org16 Maret 2018 11.45dijieun nalika login(?)0
dv.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
dv.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
dz.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
ee.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
el.wikipedia.org21 Juni 2008 16.54dijieun nalika login(?)6
el.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
el.wikinews.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
el.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
el.wikisource.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
el.wikiversity.org22 Nopémber 2011 14.10dijieun nalika login(?)0
el.wiktionary.org7 Pébruari 2011 21.03dijieun nalika login(?)1
eml.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
en.wikipedia.org26 Maret 2008 17.20konfirmasi maké sandi(?)19.759sysop
en.wikibooks.org1 Juni 2008 15.08dijieun nalika login(?)112editor
en.wikinews.org26 Maret 2008 17.20konfirmasi maké sandi(?)8
en.wikiquote.org1 Juni 2008 15.08dijieun nalika login(?)179
en.wikisource.org1 Juni 2008 15.08dijieun nalika login(?)151
en.wikiversity.org1 Juni 2008 15.08dijieun nalika login(?)1
en.wikivoyage.org14 Nopémber 2012 15.05dijieun nalika login(?)32
en.wiktionary.org17 April 2008 12.35dijieun nalika login(?)912autopatrolled
eo.wikipedia.org21 Juni 2008 16.34dijieun nalika login(?)11
eo.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
eo.wikinews.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
eo.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
eo.wikisource.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
eo.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
es.wikipedia.org26 Maret 2008 21.50akun anu dihijikeun ku kuncén(?)61
es.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
es.wikinews.org20 Juli 2010 15.08dijieun nalika login(?)1
es.wikiquote.org21 Juni 2008 16.54dijieun nalika login(?)2
es.wikisource.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
es.wikiversity.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
es.wikivoyage.org18 Désémber 2016 21.08dijieun nalika login(?)0
es.wiktionary.org15 Juni 2009 16.28dijieun nalika login(?)2
et.wikipedia.org23 Méi 2008 00.35dijieun nalika login(?)6
et.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
et.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
et.wikisource.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
et.wiktionary.org19 Nopémber 2009 11.59dijieun nalika login(?)1
eu.wikipedia.org8 Juli 2008 22.38dijieun nalika login(?)36
eu.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
eu.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
eu.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
ext.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)1
fa.wikipedia.org21 Juni 2008 16.54dijieun nalika login(?)5
fa.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
fa.wikinews.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
fa.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
fa.wikisource.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
fa.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.23dijieun nalika login(?)0
ff.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
fiu-vro.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
fi.wikipedia.org31 Méi 2008 00.24dijieun nalika login(?)11
fi.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
fi.wikinews.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
fi.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
fi.wikisource.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
fi.wikiversity.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
fi.wikivoyage.org13 Désémber 2017 01.56dijieun nalika login(?)0
fi.wiktionary.org7 Nopémber 2008 13.25dijieun nalika login(?)1
fj.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
fj.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
fo.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
fo.wikisource.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
fo.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
frp.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
frr.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
fr.wikipedia.org17 April 2008 22.14dijieun nalika login(?)50
fr.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
fr.wikinews.org26 Juni 2008 14.40dijieun nalika login(?)2
fr.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
fr.wikisource.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)5
fr.wikiversity.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)1
fr.wiktionary.org7 Nopémber 2008 13.25dijieun nalika login(?)3
fur.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
fy.wikipedia.org1 Juni 2010 07.09dijieun nalika login(?)1
fy.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
fy.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
gag.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
gan.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
ga.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
ga.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
gd.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
gd.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
glk.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
gl.wikipedia.org19 Séptémber 2008 02.24dijieun nalika login(?)5
gl.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
gl.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
gl.wikisource.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
gl.wiktionary.org11 Agustus 2009 13.21dijieun nalika login(?)1
gn.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
gn.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
gom.wikipedia.org16 Maret 2018 11.46dijieun nalika login(?)0
got.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
gu.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
gu.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
gu.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
gv.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
gv.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
hak.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
ha.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
ha.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
haw.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.24dijieun nalika login(?)0
he.wikipedia.org21 Juni 2008 16.15dijieun nalika login(?)17
he.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
he.wikinews.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
he.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
he.wikisource.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
he.wikivoyage.org13 Désémber 2017 03.23dijieun nalika login(?)0
he.wiktionary.org14 Juli 2010 09.28dijieun nalika login(?)1
hif.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)1
hi.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
hi.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
hi.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
hi.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
hr.wikipedia.org21 Juni 2008 16.14dijieun nalika login(?)5
hr.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
hr.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
hr.wikisource.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
hr.wiktionary.org19 Séptémber 2008 13.42dijieun nalika login(?)1
hsb.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
hsb.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
ht.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
hu.wikipedia.org26 Juni 2008 14.40dijieun nalika login(?)8
hu.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
hu.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
hu.wikisource.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
hu.wiktionary.org8 Maret 2010 07.52dijieun nalika login(?)1
hy.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
hy.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
hy.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
hy.wikisource.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
hy.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
ia.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
ia.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
ia.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
id.wikipedia.org21 Juni 2008 16.34dijieun nalika login(?)3
id.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
id.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
id.wikisource.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
id.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
ie.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
ie.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
ie.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
ig.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
ik.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
ik.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
ilo.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
incubator.wikimedia.org26 Juli 2010 18.33dijieun nalika login(?)3
inh.wikipedia.org7 Séptémber 2018 16.34dijieun nalika login(?)0
io.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
io.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
is.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
is.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
is.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
is.wikisource.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
is.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
it.wikipedia.org14 Juni 2008 21.29dijieun nalika login(?)38
it.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)1
it.wikinews.org4 Agustus 2010 23.45dijieun nalika login(?)1
it.wikiquote.org21 Juni 2008 16.54dijieun nalika login(?)2
it.wikisource.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
it.wikiversity.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
it.wikivoyage.org16 Januari 2013 02.55dijieun nalika login(?)0
it.wiktionary.org21 Désémber 2008 18.51dijieun nalika login(?)2
iu.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
iu.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
jam.wikipedia.org10 Pébruari 2018 02.02dijieun nalika login(?)0
ja.wikipedia.org9 April 2008 16.12dijieun nalika login(?)29
ja.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
ja.wikinews.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
ja.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
ja.wikisource.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
ja.wikiversity.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
ja.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
jbo.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
jbo.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
jv.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
jv.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.25dijieun nalika login(?)0
kaa.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
kab.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
ka.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)1
ka.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
ka.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
ka.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
kbd.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
kbp.wikipedia.org10 Pébruari 2018 02.17dijieun nalika login(?)0
kg.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
ki.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
kk.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)2
kk.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
kk.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
kl.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
kl.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
km.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
km.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
km.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
kn.wikipedia.org1 Juni 2010 07.13dijieun nalika login(?)3
kn.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
kn.wikisource.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
kn.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
koi.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
ko.wikipedia.org21 Juni 2008 16.14dijieun nalika login(?)7
ko.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
ko.wikinews.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
ko.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
ko.wikisource.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
ko.wikiversity.org10 Pébruari 2018 02.51dijieun nalika login(?)0
ko.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
krc.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
kr.wikipedia.org19 April 2010 11.09dijieun nalika login(?)0
ksh.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
ks.wikipedia.org20 Nopémber 2011 09.54dijieun nalika login(?)0
ks.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
ku.wikipedia.org5 Maret 2011 17.18dijieun nalika login(?)1
ku.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
ku.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
ku.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
kv.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
kw.wikipedia.org4 Maret 2011 01.35dijieun nalika login(?)1
kw.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
ky.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
ky.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
ky.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
ky.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
lad.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
la.wikipedia.org22 Juni 2008 10.06dijieun nalika login(?)14
la.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
la.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
la.wikisource.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
la.wiktionary.org11 Agustus 2009 13.21dijieun nalika login(?)1
lbe.wikipedia.org15 Juni 2009 21.51dijieun nalika login(?)1
lb.wikipedia.org21 Juni 2008 16.14dijieun nalika login(?)1
lb.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
lez.wikipedia.org14 Désémber 2016 01.48dijieun nalika login(?)0
lfn.wikipedia.org11 Agustus 2018 11.44dijieun nalika login(?)0
lg.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
lij.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
li.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.26dijieun nalika login(?)0
li.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
li.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
li.wikisource.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
li.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
lmo.wikipedia.org1 Juni 2010 07.21dijieun nalika login(?)2
ln.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
ln.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
login.wikimedia.org27 Juli 2013 22.26dijieun nalika login(?)0
lo.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
lo.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
lrc.wikipedia.org14 Désémber 2016 01.50dijieun nalika login(?)0
ltg.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
lt.wikipedia.org22 Juli 2009 09.00dijieun nalika login(?)4
lt.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
lt.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
lt.wikisource.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
lt.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
lv.wikipedia.org4 Pébruari 2009 22.05dijieun nalika login(?)1
lv.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
mai.wikipedia.org10 Pébruari 2018 03.42dijieun nalika login(?)0
map-bms.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
mdf.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
www.mediawiki.org26 Maret 2008 17.20konfirmasi maké sandi(?)1.765sysop
meta.wikimedia.org26 Maret 2008 17.20konfirmasi maké sandi(?)1.808autopatrolled
mg.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)1
mg.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
mg.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
mhr.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
min.wikipedia.org16 Maret 2018 11.45dijieun nalika login(?)0
mi.wikipedia.org24 Juni 2009 12.52dijieun nalika login(?)1
mi.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
mk.wikipedia.org9 April 2008 16.13dijieun nalika login(?)5
mk.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
mk.wikisource.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
mk.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
ml.wikipedia.org1 Séptémber 2008 17.09dijieun nalika login(?)11
ml.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
ml.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
ml.wikisource.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
ml.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
mn.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
mn.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
mrj.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
mr.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
mr.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
mr.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
mr.wikisource.org13 Désémber 2017 09.05dijieun nalika login(?)0
mr.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
ms.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)2
ms.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
ms.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
mt.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
mt.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
mwl.wikipedia.org14 Agustus 2009 23.22dijieun nalika login(?)2
myv.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
my.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
my.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
mzn.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
nah.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
nah.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
nap.wikipedia.org6 Januari 2009 20.47dijieun nalika login(?)1
na.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
na.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
nds-nl.wikipedia.org23 Oktober 2011 10.09dijieun nalika login(?)0
nds.wikipedia.org19 Séptémber 2008 02.17dijieun nalika login(?)2
nds.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.27dijieun nalika login(?)0
ne.wikipedia.org6 Agustus 2011 06.38dijieun nalika login(?)1
ne.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
ne.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
new.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
nl.wikipedia.org21 Juni 2008 17.06dijieun nalika login(?)27
nl.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
nl.wikimedia.org3 Nopémber 2014 22.00dijieun nalika login(?)0
nl.wikinews.org10 Pébruari 2018 04.51dijieun nalika login(?)0
nl.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
nl.wikisource.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
nl.wikivoyage.org13 Désémber 2017 09.42dijieun nalika login(?)0
nl.wiktionary.org4 Maret 2009 22.28dijieun nalika login(?)4
nn.wikipedia.org15 Juni 2008 10.44dijieun nalika login(?)2
nn.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
nn.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
nov.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)1
no.wikipedia.org15 Juni 2008 10.44dijieun nalika login(?)11
no.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
no.wikinews.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
no.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
no.wikisource.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
no.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
nrm.wikipedia.org31 Méi 2008 20.10dijieun nalika login(?)4
nso.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.44dijieun nalika login(?)0
nv.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
nyc.wikimedia.org16 Pébruari 2016 14.50dijieun nalika login(?)0
ny.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
oc.wikipedia.org26 Oktober 2008 09.34dijieun nalika login(?)2
oc.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
oc.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
olo.wikipedia.org13 Désémber 2017 10.06dijieun nalika login(?)0
om.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
om.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
or.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
or.wikisource.org13 Désémber 2017 10.09dijieun nalika login(?)0
or.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
os.wikipedia.org24 Juni 2009 12.51dijieun nalika login(?)1
outreach.wikimedia.org7 Oktober 2011 19.50dijieun nalika login(?)5
pag.wikipedia.org24 Juni 2009 12.51dijieun nalika login(?)1
pam.wikipedia.org24 Juni 2009 12.48dijieun nalika login(?)1
pap.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
pa.wikipedia.org10 Séptémber 2009 09.37dijieun nalika login(?)1
pa.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
pa.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
pcd.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
pdc.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
pfl.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
pih.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
pi.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
pl.wikipedia.org31 Méi 2008 00.24dijieun nalika login(?)28autoreview
pl.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
pl.wikinews.org26 Juni 2008 14.40dijieun nalika login(?)2
pl.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
pl.wikisource.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
pl.wiktionary.org16 Maret 2010 10.47dijieun nalika login(?)1
pms.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
pnb.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
pnt.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
ps.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
ps.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
pt.wikipedia.org26 Maret 2008 17.20wiki asal(?)12.150sysop
pt.wikibooks.org14 Juni 2008 22.22dijieun nalika login(?)10
pt.wikimedia.org27 April 2017 09.43dijieun nalika login(?)67bureaucrat, sysop
pt.wikinews.org26 Maret 2008 17.20konfirmasi maké sandi(?)1
pt.wikiquote.org26 Maret 2008 17.20konfirmasi maké sandi(?)14
pt.wikisource.org1 Séptémber 2008 17.24dijieun nalika login(?)1
pt.wikiversity.org25 Juni 2008 01.09dijieun nalika login(?)4
pt.wikivoyage.org2 Nopémber 2014 14.57dijieun nalika login(?)4
pt.wiktionary.org26 Maret 2008 17.20konfirmasi maké sandi(?)65
qu.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
qu.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
rm.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.28dijieun nalika login(?)0
rmy.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
rn.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
roa-rup.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
roa-rup.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
roa-tara.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
ro.wikipedia.org5 Juli 2008 13.47dijieun nalika login(?)9
ro.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
ro.wikinews.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
ro.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
ro.wikisource.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
ro.wiktionary.org8 Maret 2010 07.54dijieun nalika login(?)1
rue.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
ru.wikipedia.org17 April 2008 21.48dijieun nalika login(?)29uploader
ru.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)1
ru.wikinews.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
ru.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
ru.wikisource.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
ru.wikiversity.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
ru.wikivoyage.org13 Désémber 2017 11.53dijieun nalika login(?)0
ru.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
rw.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
rw.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
sah.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
sah.wikisource.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
sa.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
sa.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
sa.wikisource.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
sa.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
scn.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
scn.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
sco.wikipedia.org1 Juni 2010 07.21dijieun nalika login(?)2
sc.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
sd.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
sd.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
se.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
sg.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
sg.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
sh.wikipedia.org21 Juni 2008 17.10dijieun nalika login(?)4
sh.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
simple.wikipedia.org21 Juni 2008 16.16dijieun nalika login(?)15
simple.wikibooks.org4 Séptémber 2008 02.03dijieun nalika login(?)1
simple.wikiquote.org1 Juni 2010 07.18dijieun nalika login(?)0
simple.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
si.wikipedia.org29 Juni 2008 18.10dijieun nalika login(?)1
si.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
si.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
sk.wikipedia.org21 Juni 2008 17.17dijieun nalika login(?)2
sk.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
sk.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
sk.wikisource.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
sk.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
sl.wikipedia.org7 Pébruari 2009 11.51dijieun nalika login(?)4
sl.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
sl.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
sl.wikisource.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
sl.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.29dijieun nalika login(?)0
sm.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
sm.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
sn.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
wikisource.org24 Januari 2009 09.38dijieun nalika login(?)1
so.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
so.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
species.wikimedia.org13 Januari 2009 15.30dijieun nalika login(?)5
sq.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
sq.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
sq.wikinews.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
sq.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
sq.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
srn.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
sr.wikipedia.org26 Oktober 2008 09.10dijieun nalika login(?)10
sr.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
sr.wikinews.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
sr.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
sr.wikisource.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
sr.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
ss.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
ss.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
stq.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
strategy.wikimedia.org9 Séptémber 2009 22.47dijieun nalika login(?)3
st.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
st.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
su.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
su.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
su.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
su.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
sv.wikipedia.org17 April 2008 22.12dijieun nalika login(?)24
sv.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
sv.wikinews.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
sv.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
sv.wikisource.org27 Oktober 2009 12.25dijieun nalika login(?)1
sv.wikiversity.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
sv.wiktionary.org6 Maret 2011 19.30dijieun nalika login(?)1
sw.wikipedia.org21 Juli 2008 05.22dijieun nalika login(?)1
sw.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
szl.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
ta.wikipedia.org5 Pébruari 2011 03.32dijieun nalika login(?)1
ta.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
ta.wikinews.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
ta.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
ta.wikisource.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
ta.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
tcy.wikipedia.org10 Pébruari 2018 08.29dijieun nalika login(?)0
ten.wikipedia.org18 Nopémber 2010 20.47dijieun nalika login(?)13
test2.wikipedia.org2 Désémber 2011 19.11dijieun nalika login(?)0
test.wikipedia.org26 Maret 2008 17.20konfirmasi maké sandi(?)14
test.wikidata.org12 Juli 2016 23.24dijieun nalika login(?)0
tet.wikipedia.org29 Agustus 2008 01.18dijieun nalika login(?)1
te.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)2
te.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
te.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
te.wikisource.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
te.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
tg.wikipedia.org21 Juni 2008 16.09dijieun nalika login(?)2
tg.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
tg.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
th.wikipedia.org20 Juni 2008 14.59dijieun nalika login(?)1
th.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
th.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
th.wikisource.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
th.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
ti.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
ti.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
tk.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
tk.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
tl.wikipedia.org22 Agustus 2010 11.16dijieun nalika login(?)1
tl.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
tl.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
tn.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
tn.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.30dijieun nalika login(?)0
to.wikipedia.org31 Maret 2009 23.50dijieun nalika login(?)1
tpi.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
tpi.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
tr.wikipedia.org31 Méi 2008 00.24dijieun nalika login(?)10
tr.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
tr.wikimedia.org13 Désémber 2017 14.13dijieun nalika login(?)0
tr.wikinews.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
tr.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
tr.wikisource.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
tr.wiktionary.org11 April 2011 09.19dijieun nalika login(?)1
ts.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
ts.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
tt.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)2
tt.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
tt.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
tum.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
tw.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
ty.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
udm.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
ug.wikipedia.org23 Oktober 2011 10.10dijieun nalika login(?)0
ug.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
uk.wikipedia.org5 Juli 2008 13.59dijieun nalika login(?)12
uk.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
uk.wikinews.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
uk.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
uk.wikisource.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
uk.wikivoyage.org13 Désémber 2017 14.38dijieun nalika login(?)0
uk.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
ur.wikipedia.org9 Juli 2008 01.07dijieun nalika login(?)2
ur.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
ur.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
ur.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
usability.wikimedia.org17 Séptémber 2009 23.18konfirmasi maké sandi(?)7
uz.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
uz.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
uz.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
uz.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
vec.wikipedia.org22 Oktober 2011 12.32dijieun nalika login(?)2
vec.wikisource.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
vep.wikipedia.org16 Maret 2018 11.45dijieun nalika login(?)0
ve.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
vi.wikipedia.org26 Nopémber 2008 15.24dijieun nalika login(?)7
vi.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
vi.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
vi.wikisource.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
vi.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
vls.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
vo.wikipedia.org5 Juli 2008 13.59dijieun nalika login(?)3
vo.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
vo.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
war.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)2
wa.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
wa.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
www.wikidata.org31 Oktober 2012 18.49dijieun nalika login(?)25.208
wikimania2008.wikimedia.org26 Maret 2008 17.20konfirmasi maké sandi(?)12
wikimania2009.wikimedia.org20 Januari 2009 21.08dijieun nalika login(?)1
wikimania2010.wikimedia.org14 Méi 2010 18.33dijieun nalika login(?)95
wikimania2011.wikimedia.org23 Maret 2011 20.48dijieun nalika login(?)27
wikimania2012.wikimedia.org4 Maret 2012 12.17dijieun nalika login(?)1
wikimania2013.wikimedia.org21 Pébruari 2013 05.51dijieun nalika login(?)129
wikimania2014.wikimedia.org15 Agustus 2013 15.20dijieun nalika login(?)19
wikimania2015.wikimedia.org16 Januari 2015 11.55dijieun nalika login(?)0
wikimania2016.wikimedia.org27 Oktober 2015 10.58dijieun nalika login(?)0
wikimania2017.wikimedia.org28 Pébruari 2017 12.34dijieun nalika login(?)1
wikimania2018.wikimedia.org17 Pébruari 2018 22.08dijieun nalika login(?)0
wo.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
wo.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
wo.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
wuu.wikipedia.org6 Méi 2009 15.30dijieun nalika login(?)5
xal.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
xh.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
xmf.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
yi.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
yi.wikisource.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
yi.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.31dijieun nalika login(?)0
yo.wikipedia.org1 Juni 2010 07.18dijieun nalika login(?)4
za.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.32dijieun nalika login(?)0
za.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.32dijieun nalika login(?)0
zea.wikipedia.org24 Juni 2009 12.50dijieun nalika login(?)1
zh-classical.wikipedia.org11 Oktober 2008 18.22dijieun nalika login(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org4 Désémber 2011 23.32dijieun nalika login(?)4
zh-min-nan.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.32dijieun nalika login(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.32dijieun nalika login(?)0
zh-min-nan.wikisource.org4 Désémber 2011 23.32dijieun nalika login(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.32dijieun nalika login(?)0
zh-yue.wikipedia.org5 Juli 2008 12.47dijieun nalika login(?)3
zh.wikipedia.org9 April 2008 16.11dijieun nalika login(?)17
zh.wikibooks.org4 Désémber 2011 23.32dijieun nalika login(?)0
zh.wikinews.org19 April 2010 11.10dijieun nalika login(?)1
zh.wikiquote.org4 Désémber 2011 23.32dijieun nalika login(?)0
zh.wikisource.org4 Désémber 2011 23.32dijieun nalika login(?)0
zh.wikivoyage.org13 Désémber 2017 15.52dijieun nalika login(?)0
zh.wiktionary.org8 Maret 2010 08.10dijieun nalika login(?)2
zu.wikipedia.org16 Juli 2010 09.41dijieun nalika login(?)1
zu.wiktionary.org4 Désémber 2011 23.32dijieun nalika login(?)0