Manunggaling kawula gusti

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Manunggaling kawula gusti: Pangéran téh tempat pangbalikan sakabéh mahluk jeung bakal mulang ka Pangéran.


Paribasa Jawa
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z