Matematikawan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wengkuan widang anu patali jeung matematika.

Matematikawan nyaéta saurang anu wengkuan diajarna téh ngeunaan matematika.

Tempo ogé[édit]

Tutumbu kaluar[édit]

Wiktionary-logo-su-without-text.svg
Tempo matematikawan dina Wikikamus, kamus bébas.
Wikipedia-logo-v2-id.png
Di Wikipedia gé aya artikel ngeunaan: