Mimi lan mintuno

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mimi lan mintuno: Sapasang kakasih anu silih asih dina dunya kulon sakumaha roméo juliét.


Paribasa Jawa
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z