Nabok nyilih tangan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nabok nyilih tangan: Ngamangpaatkeun batur pikeun ngagawéan hiji hal.


Paribasa Jawa
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z