Ngalah, ngalih, ngamuk

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ngalah, ngalih, ngamuk: Ngéléhan heula, terus singkaha, mun teu bisa kénéh waé kakara lawan.


Paribasa Jawa
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z