Nglurug tanpa bala, menang tanpa ngasorake

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nglurug tanpa bala, menang tanpa ngasorake: Nyerang tanpa mawa pasukan, meunangna gé tanpa ngarendahkeun lawan nu geus diéléhkeun.


Paribasa Jawa
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z