Obah mamah, ana dina ana upa

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Obah mamah, ana dina ana upa: Salila masih kénéh aya sumanget pikeun usaha jeung aya kasempetan mah pasti aya rizkina.


Paribasa Jawa
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z