Obrolan pamaké:102.137.176.134

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Daptar inohong dumasar pakasaban[édit]

Hello, thanks for your collaboration. I wanted to let you know that I deleted the page above because it was a blank page with no text on it. If you have any questions, you can leave me a message on my talk page. Thanks. DARIO SEVERI (obrolan) 10 Méi 2018 20.31 (UTC)[balas]


Ieu mangrupa kaca sawala pikeun pamaké anonim anu can nyieun akun, atawa anu henteu maké. Ku kituna kapaksa make alamat IP pikeun nyirikeun anjeunna. Alamat IP ieu bisa dipaké ku sababaraha jalma. Lamun anjeun salasahiji pamaké anonim sarta ngarasa aya koméntar nu teu pakait geus ditujukeun ka anjeun, mangga nyieun akun atawa asup log sangkan teu pacorok jeung pamaké anonim lianna.