Obrolan pamaké:Pathoschild

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Katerangan Babel Pamaké
en-N This user has a native understanding of English.
fr-N Cet utilisateur a pour langue maternelle le français.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda (atawa saeutik-saeutik ngartina).
Pamaké dumasar basana

Redirect arrow without text.svgm:Obrolan pamaké:Pathoschild