Pamaké:Antonorsi

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Katerangan Babel Pamaké
es-N Este usuario tiene una comprensión nativa del español.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda (atawa saeutik-saeutik ngartina).
Pamaké dumasar basana

Hello, I'm Antonorsi, from es.wiki. You can contact me in my talk page on meta.