Pamaké:CarsracBot

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Bureaucracy => Special:Makebot/CarsracBot' / meta:Steward_request/Bot_status

  • This bot is a pure interwiki bot, using PyWikipedia framwork!
  • User:CarsracBot is operated from medium-sized wiki's (like li.wikipedia, yo.wikipedia)
  • The bot is locally flagged on several wikis, see that list and has a global botflag


100 laatste ongecontroleerde anonieme wijzigingen
Daptar singgetan:

A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar (tempo ogé béréndélan kaca anyar)
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
D
Éditan Wikidata
(±123)
Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit

21 Pébruari 2018


100 nieuwste artikelen