Pamaké:Hydriz

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Katerangan Babel Pamaké
en-N This user has a native understanding of English.
zh-Hans-N 简体中文是这位用户的母语
zh-Hant-3 這位使用者會進階水準的 繁體中文
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda (atawa saeutik-saeutik ngartina).
Pamaké dumasar basana

Hi, I am Hydriz. Please visit my userpage on Meta for more information about me.

Wiki statistics[édit]

Number of pages 2.787
Number of articles 1.791
Number of uploaded files 9
Number of registered users 1.470
Number of active users 3
Number of admins 2
Number of total edits 9.216