Pamaké:Jafeluv

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Katerangan Babel Pamaké
fi-N Tämän käyttäjän äidinkieli on suomi.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda (atawa saeutik-saeutik ngartina).
Pamaké dumasar basana

#REDIRECTmeta:User:Jafeluv
This page is a soft redirect.