Pamaké:Mr.Ajedrez

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Katerangan Babel Pamaké
es-N Esta persona tiene una comprensión nativa del español.
ast-N Esti usuariu ye un falante nativu d'asturianu.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
fr-2 Cet utilisateur dispose de connaissances intermédiaires en français.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda (atawa saeutik-saeutik ngartina).
Pamaké dumasar basana

Hello, I'm Mr.Ajedrez, from es.wiki. You can contact me in my talk page in es.wiki.
----