Obrolan pamaké:Wim b

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
(dialihkeun ti Pamaké:Wim b)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Katerangan Babel Pamaké
it-N Questo utente può contribuire con un livello madrelingua in italiano.
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda (atawa saeutik-saeutik ngartina).
Pamaké dumasar basana
Talk: my user talk on it.wikt
Info: my user page on Meta

You can contact me also :