Sabejo bejone wong lali isih bejo wong kang eling lan waspada

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sabejo bejone wong lali isih bejo wong kang eling lan waspada: Samujur-mujurna jalma poho, pasti leuwih untung jalma nu inget tur ngaraksa.


Paribasa Jawa
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z