Sing temen bakal tinemu

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sing temen bakal tinemu: Nu keyeng mah pasti diparengkeun kana kahayangna kalayan gampang.


Paribasa Jawa
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z