Ukur catur tanpa bukur

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

ukur catur tanpa bukur teh hartina jelma anu bisa ngomongna bae teu di barengan ku bukti atawa elmu nu benerna.