Wikiquote:Kuncén

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kuncén (pituinna mah administrator atawa sysop-system operator). Anjeun bisa ngajukeun pamundut na kaca ieu pikeun hal-hal nu ngan bisa dipigawé ku kuncén.

Mun anjeun hayang ngahapus hiji kaca, béjakeun dina kaca Wikiquote:Pamundut hapus.

Kuncén wenang migawé sababaraha hal nu teu bisa dipigawé ku pamaké séjén. Hal ieu ditojokeun pikeun alesan gagawé (mun kabéh pamaké bisa, ramatloka ieu bakal laun pisan jalanna). Ogé pikeun alesan kaamanan (hartina kuncén mah geus kapercaya). Mun anjeun hayang jadi kuncén, tepikeun dina kaca Wikiquote:Kuncén/Pamundut jadi kuncén.

Sing saha baé nu geus ngeusian ramatloka ieu diwenangkeun jadi kuncén, teu aya masalah.

Kuncén teu mibanda kawenangan husus, sarua baé jeung nu séjén.

Nu bisa dipigawé ku kuncén, nyaéta,

  • ngahapus kaca
  • ngonci eusi kaca
  • muka konci eusi kaca
  • ngédit kaca nu dikonci
  • meungpeuk pamaké nu ngaruksak loka.


Kaca-kaca penting pikeun kuncén[édit]

Daptar kuncén[édit]

Mangga langsung buka kaca Daptar kuncén.

Isu jeung pamundut kiwari[édit]

Pamaké bisa ménta ka kuncén di dieu pikeun ngajaga kaca. Pamundut pikeun ngahapus kaca mangga tulis di Wikiquote:Proposal ngahapus, sedengkeun pikeun meungpeuk na kaca Wikiquote:Vandalisme nu keur lumangsung.

Sadaya kuncén kudu ngaawasan bagian ieu pikeun isu-isu nu mémang sakuduna diaawas kuncén, sarta pikeun wawar ngeunaan parobahan kawijakan nu mangaruhan kuncén.

Tempo ogé[édit]