Hak-hak grup pamaké

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ieu mangrupa daptar jumplukan pamaké anu aya di wiki ieu, kalawan daptar hak aksés maranéhanana. Émbaran leuwih luyu ngeunaan hak pamaké bisa ditingali di dieu.

Jujutan:

  • Hak anu dipimilik
  • Hak anu dicabut
JumplukanHak
(sadayana)
  • Create short URLs (urlshortener-create-url)
  • Gabungkeun akunna (centralauth-merge)
  • Maca kaca (read)
  • Maké nulis API (writeapi)
  • Menampilkan catatan penyalahgunaan (abusefilter-log)
  • Menampilkan filter penyalahgunaan (abusefilter-view)
  • Ngédit kaca (edit)
  • Nyieun akun anyar (createaccount)
  • Nyieun kaca anyar (nu lain kaca obrolan) (createpage)
  • Nyieun kaca obrolan (createtalk)
  • Robah data pribadi anjeun (alamat surélék, ngaran asli) (editmyprivateinfo)
  • Robah préferénsi anjeun (editmyoptions)
  • Tempo daptar awaseun anjeun (viewmywatchlist)
  • Tempo data pribadi anjeun (alamat surélék, ngaran asli) (viewmyprivateinfo)
  • Use the VIPS scaling test interface Special:VipsTest (vipsscaler-test)
  • Édit daptar awaseun anjeung. Masih aya cara nambahkeun kaca tanpa kudu mibanda ieu hak. (editmywatchlist)
Panyieun akun
(daptar anggota)
  • Teu dipangaruhan ku wawatesan jumlah éditan (noratelimit)
Pamaké anu otomatis dikonfirmasi
  • Menampilkan entri catatan penyalahgunaan secara rinci (abusefilter-log-detail)
  • Menyimpan koleksi buku sebagai halaman komunitas (collectionsaveascommunitypage)
  • Menyimpan koleksi buku sebagai halaman pengguna (collectionsaveasuserpage)
  • Mindahkeun kaca (move)
  • Ngalakonan pamicu captcha tanpa ngaliwatan Captcha (skipcaptcha)
  • Reset transkoder rusak ataupun yang tidak sehingga kembali dimasukkan dalam antrian. (transcode-reset)
  • Teu dipangaruhan rate limit nu basis IP (autoconfirmed)
  • Édit kaca nu ditantayungan minangka "Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar" (editsemiprotected)
Bot
(daptar anggota)
  • Anggap salaku prosés otomatis (bot)
  • Henteu nyieun hiji alihan ti ngaran lila sabot mindahkeun kaca (suppressredirect)
  • Ketiadaan suntingan kecil di halaman pembicaraan memicu tampilan pesan baru (nominornewtalk)
  • Maké nulis API (writeapi)
  • Maké wates leuwih luhur dina kueri API (apihighlimits)
  • Ngalakonan pamicu captcha tanpa ngaliwatan Captcha (skipcaptcha)
  • Ngédit kalayan status éditan sacara otomatis ditandaan geus dipatroli (autopatrol)
  • Teu dipangaruhan ku wawatesan jumlah éditan (noratelimit)
  • Teu dipangaruhan rate limit nu basis IP (autoconfirmed)
  • Édit kaca nu ditantayungan minangka "Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar" (editsemiprotected)
Birokrat
(daptar anggota)
Pamaké pamariksa
(daptar anggota)
  • Aktifkan otentikasi dua faktor (oathauth-enable)
  • Melihat log pemeriksa (checkuser-log)
  • Memeriksa alamat IP pengguna dan informasi lainnya (checkuser)
  • Menampilkan data pribadi dalam catatan penyalahgunaan (abusefilter-privatedetails)
  • View the AbuseFilter private details access log (abusefilter-privatedetails-log)
Pengguna terkonfirmasi
(daptar anggota)
  • Menampilkan entri catatan penyalahgunaan secara rinci (abusefilter-log-detail)
  • Menyimpan koleksi buku sebagai halaman komunitas (collectionsaveascommunitypage)
  • Menyimpan koleksi buku sebagai halaman pengguna (collectionsaveasuserpage)
  • Mindahkeun kaca (move)
  • Ngalakonan pamicu captcha tanpa ngaliwatan Captcha (skipcaptcha)
  • Reset transkoder rusak ataupun yang tidak sehingga kembali dimasukkan dalam antrian. (transcode-reset)
  • Teu dipangaruhan rate limit nu basis IP (autoconfirmed)
  • Édit kaca nu ditantayungan minangka "Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar" (editsemiprotected)
Importir
(daptar anggota)
  • Aktifkan otentikasi dua faktor (oathauth-enable)
  • Ngimpor kaca ti wiki séjén (import)
  • Ngimpor kaca tina hiji koropak nu dimuat (importupload)
Pengurus antarmuka
(daptar anggota)
  • Aktifkan otentikasi dua faktor (oathauth-enable)
  • Menyunting CSS untuk keseluruhan situs (editsitecss)
  • Menyunting JSON untuk keseluruhan situs (editsitejson)
  • Menyunting JavaScript untuk keseluruhan situs (editsitejs)
  • Ngédit berkas JS pamaké séjén (edituserjs)
  • Édit antarbenget pamaké (editinterface)
  • Édit berkas CSS pamaké séjén (editusercss)
  • Édit berkas JSON pamaké séjén (edituserjson)
Peungpeuk kajaba IP
(daptar anggota)
  • Mengabaikan pemblokiran otomatis terhadap "exit nodes" tor (torunblocked)
  • Narabas peungpeuk IP, peungpeuk-otomatis, jeung peungpeuk rentang (ipblock-exempt)
Pengawas
(daptar anggota)
  • Aktifkan otentikasi dua faktor (oathauth-enable)
  • Lihat entri catatan penyalahgunaan tersembunyi (abusefilter-hidden-log)
  • Nempo log privat (suppressionlog)
  • Ngahapus jeung ngabolaykeun hapusan révisi kaca (deleterevision)
  • Némbongkeun jeung nyumputkeun révisi spésifik ti para pamaké (suppressrevision)
  • Peungpeuk pamaké, tong ditingalikeun ka nulain (hideuser)
  • Pupus sarta bolaykeun pamupusan éntri log tinangtu (deletelogentry)
  • Sembunyikan entri di dalam catatan penyalahgunaan (abusefilter-hide-log)
  • Témbongkeun révisi anu disumputkeun ti pamaké lianna (viewsuppressed)
Steward
(daptar anggota)
  • Teu dipangaruhan ku wawatesan jumlah éditan (noratelimit)
  • Édit kabeh hak pamaké (userrights)
Kuncén
(daptar anggota)
  • Abeykeun pangecekan panipuan ngaran pamaké (override-antispoof)
  • Aktifkan otentikasi dua faktor (oathauth-enable)
  • Balikeun deui kaca (undelete)
  • Create short URLs (urlshortener-create-url)
  • Edit kaca anu dikonci salaku "Ngan pikeun kuncén" (editprotected)
  • Geuwat malikkeun éditan-éditan pamaké panungtung nu ngédit kaca tinangtu (rollback)
  • Halangan pamaké keur ngirim Surélék (blockemail)
  • Henteu nyieun hiji alihan ti ngaran lila sabot mindahkeun kaca (suppressredirect)
  • Jieun sarta pareuman tag (managechangetags)
  • Lihat informasi tentang aktifitas transkoder terkini (transcode-status)
  • Lihat entri catatan filter penyalahgunaan yang ditandai pribadi (abusefilter-log-private)
  • Lihat penyaringan penyalahgunaan yang ditandai sebagai pribadi (abusefilter-view-private)
  • Maké wates leuwih luhur dina kueri API (apihighlimits)
  • Memodifikasi filter penyalahgunaan (abusefilter-modify)
  • Memodifikasi filter penyalahgunaan dengan tindakan terbatas (abusefilter-modify-restricted)
  • Menampilkan entri catatan penyalahgunaan secara rinci (abusefilter-log-detail)
  • Mengabaikan daftar hitam judul (tboverride)
  • Menonaktifkan suatu pemblokiran global di wiki lokal (globalblock-whitelist)
  • Menyunting JSON untuk keseluruhan situs (editsitejson)
  • Mindahkeun akar kaca kontributor (move-rootuserpages)
  • Mindahkeun berkas (movefile)
  • Mindahkeun kaca (move)
  • Nampik gambar-gambar dina média lokal babarengan (reupload-shared)
  • Nandaan pamalikan révisi minangka éditan bot (markbotedits)
  • Nandaan éditan pamaké séjén minangka geus dipatroli (patrol)
  • Narabas peungpeuk IP, peungpeuk-otomatis, jeung peungpeuk rentang (ipblock-exempt)
  • Ngagabungkeun jujutan kaca (mergehistory)
  • Ngahapus jeung ngabolaykeun hapusan révisi kaca (deleterevision)
  • Ngahapus kaca (delete)
  • Ngahapus masal kaca (nuke)
  • Ngalakonan pamicu captcha tanpa ngaliwatan Captcha (skipcaptcha)
  • Ngalandih berkas nu geus aya (reupload)
  • Ngarobah hambalan protéksi jeung édit kaca anu dikonci (protect)
  • Ngimpor kaca ti wiki séjén (import)
  • Ngédit kalayan status éditan sacara otomatis ditandaan geus dipatroli (autopatrol)
  • Nimpah koropak nu geus aya nu dimuat ku sorangan (reupload-own)
  • Nyieun akun anyar (createaccount)
  • Némbongkeun éntri jujutan anu geus dihapus tanpa téxna (deletedhistory)
  • Peungpeuk pamaké lain tina ngédit (block)
  • Pindahkeun kaca kategori (move-categorypages)
  • Pindahkeun kaca katut sakabéh subkacana (move-subpages)
  • Pupus tag tina basisdata (deletechangetags)
  • Pupus sarta bolaykeun pamupusan éntri log tinangtu (deletelogentry)
  • Reset transkoder rusak ataupun yang tidak sehingga kembali dimasukkan dalam antrian. (transcode-reset)
  • Send a message to multiple users at once (massmessage)
  • Sungsi kaca nu geus dihapus (browsearchive)
  • Tempo daptar kaca-kaca nu teu dipariksa (unwatchedpages)
  • Teu dipangaruhan ku wawatesan jumlah éditan (noratelimit)
  • Teu dipangaruhan rate limit nu basis IP (autoconfirmed)
  • Témbongkeun téks anu dihapus jeung parobahan antara révisi-révisi anu dihapus (deletedtext)
  • Unjal berkas (upload)
  • View title blacklist log (titleblacklistlog)
  • Édit antarbenget pamaké (editinterface)
  • Édit berkas JSON pamaké séjén (edituserjson)
  • Édit kaca nu ditantayungan minangka "Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar" (editsemiprotected)
  • Édit modél kontén kaca (editcontentmodel)
  • Tambahan grup: Peungpeuk kajaba IP
  • Piceun grup: Peungpeuk kajaba IP
Importir transwiki
(daptar anggota)
  • Aktifkan otentikasi dua faktor (oathauth-enable)
  • Ngimpor kaca ti wiki séjén (import)
Pamaké
(daptar anggota)
  • Kirim surélék ka pamaké séjén (sendemail)
  • Lihat catatan daftar hitam spam (spamblacklistlog)
  • Maca kaca (read)
  • Maké nulis API (writeapi)
  • Manage OAuth grants (mwoauthmanagemygrants)
  • Mindahkeun akar kaca kontributor (move-rootuserpages)
  • Nandaan éditan minor (minoredit)
  • Ngahapus sindangan tina kaca tanpa kaca konfirmasi (purge)
  • Ngédit kaca (edit)
  • Nyieun kaca anyar (nu lain kaca obrolan) (createpage)
  • Nyieun kaca obrolan (createtalk)
  • Pindahkeun kaca kategori (move-categorypages)
  • Tambah sarta pupus tag arbitrari dina révisi masing-masing jeung éntri log (changetags)
  • Tapelkeun tag bareng jeun parobahan pamaké (applychangetags)
  • Édit berkas CSS pamaké anjeun (editmyusercss)
  • Édit berkas JSON pamaké anjeun (editmyuserjson)
  • Édit berkas JavaScript pamaké anjeun (editmyuserjs)

Watesan ngaranspasi

NgaranspasiHak nu ngawidian pamaké pikeun ngédit
MédiaWiki
  • Édit antarbenget pamaké (editinterface)
Gadget
  • Edit gadget JavaScript and CSS pages (gadgets-edit)
Gadget definition
  • Edit gadget definitions (gadgets-definition-edit)