Kasalahan widi

Jump to navigation Jump to search

Anjeun teu ngabogaan hak keur send a message to multiple users at once, kusabab alesan katut:

Tarékah nu dipundut kur bisa laksana ajang pamaké ti gorombolan: Kuncén.