Pamaké:Dcljr

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Katerangan Babel Pamaké
en-N This user has a native understanding of English.
es-1 Este usuario tiene un conocimiento básico del español.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda (atawa saeutik-saeutik ngartina).
Pamaké dumasar basana

For information about me, please see en:User:Dcljr. To discuss any issues related to this wiki, please use my talk page here.

Note: This wiki contains 1.791 content pages. (See also: Statistics, NewPages, RecentChanges, NewFiles, Log, Admins.)