Statistik

Luncat ka: pituduh, paluruh
Statistik kaca
Halaman eusi1.245
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
2.044
Berkas nu geus diunjal6
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wikiquote mimiti dibuka8.485
Rata-rata éditan unggal kaca4,15
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar1.249
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
2
Bot (daptar anggota)4
Kuncén (daptar anggota)1
Birokrat (daptar anggota)0
Steward (daptar anggota)0
Panyieun akun (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pengawas (daptar anggota)0
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Bot Flow (daptar anggota)1
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Statistika lianna
Queued mass messages0