Paribasa Afganistan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Di handap tèh mangrupa kumpulan paribasa anu asalna ti wewengkon Afganistan

د[édit]

خ[édit]

ش[édit]