Pamaké:Uchup19

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search


Statisik WBS[édit]

Éditan anonim[édit]

Éditan kabucit anu can diilikan
Daptar singgetan:
A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar (tempo ogé béréndélan kaca anyar)
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
D
Éditan Wikidata
(±123)
Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit

12 Désémber 2018

Tutumbu Kaluar[édit]