Pamaké:Uchup19

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Statisik WBS[édit]

Éditan anonim[édit]

Éditan kabucit anu can diilikan
Daptar singgetan:

A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar (tempo ogé béréndélan kaca anyar)
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
D
Éditan Wikidata
(±123)
Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit

21 Pébruari 2018

Tutumbu Kaluar[édit]