Wikiquote:Cutatan poé ieu

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Citakan:CPIBar2018

Purge page cache

Cutatan poé ieu téh bagéan tina kaca Tepas anu midangkeun cutatan écés minangka panyumanget pikeun nu maracana. Titénan Palanggeran pikeun dadaran lengkep téknis pamilihanana.

Current version of this section on the Main Page:

Cquote1.png Aya pikir kapingburi --Karuhun Buhun Cquote2.png
Per bulan & taun.

view - talk - page history - related changes - Édit (Admin hungkul) - Saupaman anjeun baris migunakeun ieu citakan, téplak baé citakan {{CPI}} sarta terapkeun eéh kana kaca pamaké anjeun.

Palanggeran[édit]

Prosés pamilihan cuctatan anu baris dipidangkeun dina waktu-waktu nu tinangtu téh pikeun saayeunaeun mah dikokolakeun ku Uchup19 heula, lantaran acan aya pamaké séjén di ieu wiki. Tapi, mun anjeun boga saran, kahayang, patanyaan, atawa cawadan, ulah asa-asa pikeun nuliskeunana dina kaca sawala Cutatan poé ieu.

Pikeun pamaké kadaptar mah dihaturanan ngajukeun cutatan pikeun dipidangkeun na kaca Cutatan poé ieu:

Januari - Pebruari - Maret - April - Méi - Juni - Juli - Agustus - Séptémber - Oktober - Nopémber - Désémber

Anjeun ogé bisa niténan kaca Cutatan poé ieu (daptar lengkep) saupamana ajuan anjeun geus pernah dipidangkeun baheula.


Mun anjeun keur maca Wikiquote sanggeus 00:00 UTC, sarta Cutatan poé ieu dina kaca Tepas teu daék nganyarkeun waé, anjeun bisa ngaanyarkeunna ku cara ngklik ieu tutumbu pikeun mupus telih nu aya.