Wikiquote:Cutatan poé ieu/15 Oktober, 2017

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Asa kagunturan madu kaurugan menyan bodas --Karuhun Buhun