Wikiquote:Cutatan poé ieu/April 2017

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
CPI dumasar bulan + saran pikeun: Januari - Pébruari - Maret - April - Méi - Juni - Juli - Agustus - Séptémber - Oktober - Nopémber - Désémber
Bulan ieu

Poé ayeuna mah Rebo, 8 Désémber, 2021; jam 15.07 (UTC)

Sapukeun telih kaca

1 April

Wikiquote:Cutatan poé ieu/1 April, 2017
tempo - sawala - jujutan


2 April

Wikiquote:Cutatan poé ieu/2 April, 2017
tempo - sawala - jujutan


3 April

Wikiquote:Cutatan poé ieu/3 April, 2017
tempo - sawala - jujutan


4 April

Wikiquote:Cutatan poé ieu/4 April, 2017
tempo - sawala - jujutan


5 April

Wikiquote:Cutatan poé ieu/5 April, 2017
tempo - sawala - jujutan


6 April

Wikiquote:Cutatan poé ieu/6 April, 2017
tempo - sawala - jujutan


7 April

Wikiquote:Cutatan poé ieu/7 April, 2017
tempo - sawala - jujutan


8 April

Wikiquote:Cutatan poé ieu/8 April, 2017
tempo - sawala - jujutan


9 April

Wikiquote:Cutatan poé ieu/9 April, 2017
tempo - sawala - jujutan


10 April

Wikiquote:Cutatan poé ieu/10 April, 2017
tempo - sawala - jujutan


11 April

Wikiquote:Cutatan poé ieu/11 April, 2017
tempo - sawala - jujutan


12 April

Wikiquote:Cutatan poé ieu/12 April, 2017
tempo - sawala - jujutan


13 April

Wikiquote:Cutatan poé ieu/13 April, 2017
tempo - sawala - jujutan


14 April

Wikiquote:Cutatan poé ieu/14 April, 2017
tempo - sawala - jujutan


15 April

Wikiquote:Cutatan poé ieu/15 April, 2017
tempo - sawala - jujutan


16 April

Wikiquote:Cutatan poé ieu/16 April, 2017
tempo - sawala - jujutan


17 April

Wikiquote:Cutatan poé ieu/17 April, 2017
tempo - sawala - jujutan


18 April

Wikiquote:Cutatan poé ieu/18 April, 2017
tempo - sawala - jujutan


19 April

Wikiquote:Cutatan poé ieu/19 April, 2017
tempo - sawala - jujutan


20 April

Wikiquote:Cutatan poé ieu/20 April, 2017
tempo - sawala - jujutan


21 April

Wikiquote:Cutatan poé ieu/21 April, 2017
tempo - sawala - jujutan


22 April

Cikaracak ninggang batu laun-laun jadi legok. --Karuhun Buhun


tempo - sawala - jujutan


23 April

Buntu laku --Karuhun Buhun


tempo - sawala - jujutan


24 April

Amis daging --Karuhun Buhun


tempo - sawala - jujutan


25 April

Duit panas --Karuhun Buhun


tempo - sawala - jujutan


26 April

Aya peurah --Karuhun Buhun


tempo - sawala - jujutan


27 April

Getas harupateun --Karuhun Buhun


tempo - sawala - jujutan


28 April

Bogoh nogéncang --Karuhun Buhun


tempo - sawala - jujutan


29 April

Butatuli --Karuhun Buhun


tempo - sawala - jujutan


30 April

Cikal bugang --Karuhun Buhun


tempo - sawala - jujutan


CPI dumasar bulan + saran pikeun: Januari - Pébruari - Maret - April - Méi - Juni - Juli - Agustus - Séptémber - Oktober - Nopémber - Désémber
Bulan ieu

Poé ayeuna mah Rebo, 8 Désémber, 2021; jam 15.07 (UTC)