Wikiquote:Kauntungan boga akun

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Anjeun teu kudu asup log pikeun maca Wikicutatan. Anjeun gé teu kudu asup log pikeun ngédit artikel-artikel di Wikicutatan. Najan kitu, nyieun hiji akun (account) nyaéta hiji proses anu gancang jeung mangpaat – kauntunganna misalna:

  • Bisa nyieun artikel anyar.
  • Bisa mindahkeun kaca.
  • Bisa muat gambar.
  • Kaca pidangan kaciti leuwih pribadi.
  • Bisa nyieun kaca pribadi (di ruang ngaran Pamaké).
  • Bisa digero ku pamaké lian, boh liwat Wikicutatan boh liwat surat éléktronik tanpa kudu mikanyaho alamat surélna.
  • Bisa nempo sakabéh éditan nu ku Anjeun dijieun liwat "kontribusi". Ngédit kucara anonim nyebabkeun tiap éditan nu kau Anjeun dijieun téh kadaptar ku alamat-alamat ip anu ku Anjeun dipaké, sangkan Anjeun teu bisa ngaklaim éditan-éditan éta minangka "kontribusi Anjeun".
  • Bisa méré sora dina hiji pamundutan sora.
  • Rorobahan dina hiji pidangan kaca bisa dipikanyaho liwat surat éléktronik.
  • Alamat IP Anjeun teu bisa deui dipikanyaho pamaké séjén.
  • Bisa ngédit kaca anu dibéré sémi panangtayungan boh saheulanan atawa sawalasna.


Catetan: Pikeun nyieun akun anyar, mangga sorang kaca dadaptaran.

Tempo ogé[édit]

  • Wikiquote:Ngaran pamaké - kaca nu muat kawijakan ngeunaan ngaran pamaké sarta naon baé anu kudu disingkahan nalika nyieun ngaran pamaké anyar.