Wikiquote:Kauntungan boga akun

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Anjeun teu kudu asup log pikeun maca Wikicutatan. Anjeun gé teu kudu asup log pikeun ngédit artikel-artikel di Wikicutatan. Najan kitu, nyieun hiji akun (account) nyaéta hiji proses anu gancang jeung mangpaat – kauntunganna misalna:

  • Bisa nyieun artikel anyar.
  • Bisa mindahkeun kaca.
  • Bisa muat gambar.
  • Kaca pidangan kaciti leuwih pribadi.
  • Bisa nyieun kaca pribadi (di ruang ngaran Pamaké).
  • Bisa digero ku pamaké lian, boh liwat Wikicutatan boh liwat surat éléktronik tanpa kudu mikanyaho alamat surélna.
  • Bisa nempo sakabéh éditan nu ku Anjeun dijieun liwat "kontribusi". Ngédit kucara anonim nyebabkeun tiap éditan nu kau Anjeun dijieun téh kadaptar ku alamat-alamat ip anu ku Anjeun dipaké, sangkan Anjeun teu bisa ngaklaim éditan-éditan éta minangka "kontribusi Anjeun".
  • Bisa méré sora dina hiji pamundutan sora.
  • Rorobahan dina hiji pidangan kaca bisa dipikanyaho liwat surat éléktronik.
  • Alamat IP Anjeun teu bisa deui dipikanyaho pamaké séjén.
  • Bisa ngédit kaca anu dibéré sémi panangtayungan boh saheulanan atawa sawalasna.


Catetan: Pikeun nyieun akun anyar, mangga sorang kaca dadaptaran.

Tempo ogé[édit]

  • Wikiquote:Ngaran pamaké - kaca nu muat kawijakan ngeunaan ngaran pamaké sarta naon baé anu kudu disingkahan nalika nyieun ngaran pamaké anyar.