Ada aku dipandang hadap, tiada aku dipandang belakang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Ada aku dipandang hadap, tiada aku dipandang belakang: Rasa nyaah atawa rasa resep nu ngan saukur keur deukeut wungkul mun keur jauh mah dipopohokeun

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z