Ada asap ada api

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Ada asap ada api: Aya hal-hal tinangtu anu teu mungkin bisa dirusiahkeun ka jalma séjén.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z