Ada nyawa ada rezeki

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Ada nyawa ada rezeki: Hiji jalma dina karipuh; hirup kénéh; tapi mun salah saeutik, nyawa ngalayang.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z