Ada uang abang sayang, tak ada uang abang melayang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Ada uang abang sayang, tak ada uang abang melayang: Daék deukeut téh pédah keur senang wungkul, tapi mun keur susah mah ngajauhan.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z