Ada ubi ada talas, ada budi ada balas

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Ada ubi ada talas, ada budi ada balas: Mun nyieun kahadéan balesanna gé kahadéan, kitu ogé sabalikna mun nyieun kagoréngan balesanna ogé goréng.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z