Ada udang di balik batu

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ada udang di balik batu: Aya hiji maksud anu sasalimpetan atawa picuriagaeun.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z